Århus Almanak 2016


Århusianerens lommekalender
Århus Almanakken er en fiks lille lommekalender i A6-format, som er let af have i lommen eller i tasken.

Udover helt almindelige kalender-oplysninger som ugenumre, juledag og Store Bededag rummer Århus Almanakken også oplysninger om større begivenheder i Århus.

Festugen, Northside, Kræmmermarkedet i Tangkrogen og mange andre begivenheder er sat ind på deres rette dag i almanakken, så man som århusianer kender datoerne og kan planlægge den kommende tid med familie, venner eller på jobbet.

Mange begivenheder er beskrevet og ofte er der hjemmeside-adresse, så man hurtigt kan finde flere oplysninger. Også nogle større nationale og internationale begivenheder er taget med - for eksempel, hvis der er EM eller VM i fodbold eller håndbold og eller andre større begivenheder. Så man ikke risikerer at lægge et møde netop på en dag, som man gerne ville have holdt fri til en særlig begivenhed.

Århus Almanak er på 152 sider med ét opslag til hver uge - samt en månedsoversigt. Den indeholder farvebilleder fra årets begivenheder i Århus.

Århus Almanak udkom første gang i 2014 og udkommer i 2016 i dagene op til jul.

Du har mulighed for først downloade en pdf-version af Århus Almanak 2015 og dermed vurdere, om den passer til dit behov.

Almanakken kan købes hos:

Bog & Idé
Søndergade 20 (gågaden - skråt overfor Salling)
8000 Århus C

Du kan også bestille almanakken online i Valentinas webshop.